Agenda

       

Vooraankondiging
70 jaar BD Landbouw in Brummen!
Een belangrijke aankondiging. Op zaterdag 14 september wordt op de Meander gevierd dat er 70 jaar BD landbouw bestaat in brummen! Dit evenement staat nog in de stijgers, verdere informatie zal snel volgen als het stof weer is gaan liggen na wat brainstormen, maar zet de datum alvast in uw agenda! Een mooie reden om even stil te staan bij alles wat al is bereikt en te dromen over de toekomst maar bovenal, te vieren wat er nu staat.

 

Waar vind U ons in de regio?
De voorstellingen van het groentetheater-op-tournee:

  • Op de natuurdag op Landgoed ‘Het Leusveld’ (datum 2019 volgt)

Klus & kampeerweekenden
Ik, Matthijs, zal met een aantal mensen en iedereen die daarbij wil aanhaken, beginnen met kampeerweekenden op de Meander, waarbij we overdags lekker in de tuin bezig gaan en genieten van heerlijke maaltijden achteraf, met ingrediënten uit eigen tuin uiteraard. Het weekend van 22 en 23 juni zal dit van start gaan. Mochten uw handen nu al jeuken om te helpen, ook als dat is voor een dag of een dagdeel, meld u dan aan door te mailen naar het volgende email adres: matthijswansink@gmail.com of demeander.bd@planet.nl

bent u geinteresseerd in de klusweekenden op de Meander, kijk dan op deze link https://welkweekend.nl/w/xz7l49nena8n3z8d en laat weten wanneer u beschikbaar zou zijn.