Boerderijwinkel

In de klein-maar-fijne boerderijwinkel op het erf van de Meander wordt een groot assortiment groenten, aardappelen, fruit, vlees, zuivel, boter, kaas en eieren, brood, en aanvullende droogwaren aangeboden.

 

Aanbod

Het aanbod in groenten is breed en grotendeels seizoensgebonden; van aardbeien tot courgettes, snijbonen, tomaten, komkommers en paprika’s in de zomer. Van andijvie en boerenkool tot spruiten en koolraap in de winter. Van raapsteeltjes en winterpostelein tot veldsla in het vroege voorjaar. Het hele jaar door uien , aardappelen en wortels. Het brede aanbod groenten is zoveel mogelijk van eigen teelt, aangevuld met producten van collega’s in de buurt en biologische groothandel Odin.

Zuivel van de Vijfsprong uit Vorden (yoghurt, melk, kwark, koeienkaas).
Iedere vrijdag en zaterdag is er vers brood van Der Konsequente BioBäcker, op dinsdag te bestellen in de winkel!
In het bloemenseizoen zijn de boeketten van Happy Flower Farm te koop.

Openingstijden

Dinsdag van 13:30 – 18:00 uur
Woensdag 10:00 – 14:00 uur
Vrijdag van 13:30 – 18:00 uur
Zaterdag van 10:00 – 14:00 uur

U bent van harte uitgenodigd voor de wekelijkse voorstellingen in ons groentetheater!
Route: Google Maps

Leveranciers

Leveranciers aan de winkel naast de producten van eigen teelt zijn: de Korenblik uit Warnsveld (groenten), de Vijfsprong uit Vorden (groenten,zuivel en boerenkoeienkaas),  het Gelders Eiland uit Lobith (appels en peren, vruchtensappen, appelmoes en appel- en perenstroop), De Zwarte Bij – imkerij van Wim van Grasstek uit Renkum (honing), Gaos uit Swifterbant (aardappelen, groenten), Ekoboerderij De Eerste uit Marknesse (groenten), Titus Brandsmahoeve uit Marknesse (Zuyderzee asperges) en anderen. Alle producten van deze telers worden wekelijks of naar behoefte gebracht of gehaald.

Verder wordt het aanbod uitgebreid door biologische groothandel Odin voor citrus, bananen en groenten, fruit, zuivel, droogwaren en boerenkaas die via het eigen netwerk niet te krijgen zijn. Coöperatie De Nieuwe Band levert de aanvullende biologische droogwaren. Het aanbod daarvan is geleidelijk uitgebreid en vragen op dit gebied staat altijd vrij.