Meewerken

Heb je behoefte aan buiten zijn, werken met je handen, weten waar je voedsel vandaan komt, waardevol werk verrichten? Er is bijna altijd ruimte voor vrijwilligers om mee te werken op het bedrijf, heel graag zelfs! Opgenomen worden in het seizoenverloop en de aardse, ambachtelijke werkzaamheden in de landbouw hebben een genezend effect voor wie daarvoor open staat, en geven ruimte in het hoofd.

Neem contact met ons op, dan kijken we of we elkaar wat te bieden hebben – voor vrijwel iedereen is passend werk te vinden!
Stuur een email naar info@demeanderbrummen.nl of bel 06-43940116.

meewerken

Uit de nieuwsbrief 2008:

Wie heeft er af en toe, regelmatig of zelfs misschien op vaste dagen van de week zin en tijd om mee te helpen op de tuin als vrijwilliger? De werkzaamheden zijn o.a. wieden van gewassen, schoffelen, oogsten, planten, inpakken voor de pakketten. Opruimen van afgeoogste bonenstokken, compost kruien en nog zo het een en ander. Er is hier altijd wat te doen en te beleven. En er is altijd ruim genoeg van al dat werk. We hebben zelfs meer dan we zelf op kunnen. Zon, regen, warmte, kou, binnen en buiten koffie, leuke werksfeer – het is er allemaal; het is pittig werk (wel vaak laag-bij-de-gronds) en je komt weer in contact met allerlei spieren die je vergeten was. Interesse? Laat het ons weten!