kerstweek 2021 op de Meander

Lieve klanten van de Meander, zowel in de winkel als met een groentepakket. Het jaar is alweer bijna om! Daarbij nemen wij als meanderteam even een momentje rust voor onszelf. Van kerst tot driekoningen zijn wij dus gesloten!
Voor u betekent dit het volgende:
Op Donderdag 23 december kunt u bij ons, of op uw gebruikelijke afhaalpunt, een dubbel groentepakket ophalen. Dit betekent: één ‘normaal’ groentepakket, met daarin natuurlijk wel wat extra feestelijke groentes voor de kerst, en ook één ‘soeppakket’ met daarin alles om een heerlijke soep te maken voor de dagen tussen kerst en oud en nieuw. Dit zullen dus ook producten zijn die je even kan bewaren. we willen u toch vriendelijk maar dringend vragen dit pakket dan ook vóór vrijdag 24 december 18:00 op te halen.
Mocht u, om welke reden ook, dit dubbele kerstpakket over willen slaan, laat dit ons dan alstublieft tijdig weten, zodat wij er met inkopen rekening mee kunnen houden. Uiterlijk maandag 13 december 12:00.
In de winkel bent u dinsdag 21 december én vrijdag 24 december nog welkom, volgens de normale openingstijden. Vanaf zaterdag 25 december zijn wij dus gesloten

let op: het zou kunnen dat we vanwege de drukte nog wat extra winkeltijd inlassen maar wij weten nog niet of dit haalbaar is. houd hiervoor de deur van de winkel of onze website in de gaten.

We gaan weer open op vrijdag 7 januari, met reguliere openingstijden in de winkel.
De eerste pakketten van 2021 zijn weer op te halen op donderdag 13 Januari

Nog een keer alle data op een rijtje:

Maandag 13 december Wijzigingen pakket doorgeven
Dinsdag 21 december Winkel open, 13:30 – 18:00
donderdag 23 december Pakket ophalen
Vrijdag 24 december Winkel open, 13:30 – 18:00
zaterdag 25 december-donderdag 6 januari Meander gesloten!
Vrijdag 7 januari Winkel open 13:30 – 18:00
Donderdag 13 januari Pakket ophalen